• DÖRRDEKOR

  Printad folie

  Vi tar fram design efter era önskemål, våra kunniga montörer ser till att resultatet blir perfekt.

  MER BILDER
 • FÖNSTERDEKOR

  Frostad folie

  Vi kan blanda olika sortes folier för att skapa just rätt effekt och känsla för er.

  MER BILDER
 • FOTOTAPET

  Printad unik tapet

  Har du en idé om en egendesignad tapet. Vi tar fram design, tapet och hjälper till med montering.

  MER BILDER
 • TYGDEKOR

  Printad tygdekor

  Dekor som printas på tyg och spänns upp på tunn aluminiumram med dold infärstning.

   

  MER BILDER

Print & Dekor

Dekor innefattar en hel del och man kan säga att det går att sätta dekor på i stort sett vad som helst, fönster, golv, väggar, dörrar mm. Det finns massor av olika material att välja mellan och vi har lösningar för det mesta.

 

Dekorfilm

Dekorfilm går att sätta på i stort sett alla släta ytor och det går att digitaltrycka i princip vilka motiv som helst på. Sätt din egen unika dekor på dörrar, fönster, väggar, bord, skåpluckor, receptionsdiskar, hissar mm. Endast fantasin sätter gränser för var dekorfilm kan användas för att förnya något befintligt och ge ett snyggt intryck. Vi behöver inte massproducera utan du kan beställa endast ett exemplar av din dekor. Dekorfilm kräver inget underhåll och är lätt att byta ut.


Frostad folie

I kontorsmiljö med glasdörrar är frostad folie ett utmärkt sätt att både dekorera och insynsskydda. Frostade filmer släpper in ljus men stoppar insyn. Man kan skära ut mönster eller logotyper i folien för att skapa effekt. Frostning går även att applicera på fönster, glasbord, glasmontrar, speglar mm för att ge ett nytt fräscht utseende.


Fototapet

Fototapeter har blivit en stor inredningstrend de senaste åren, inte minst för att det nu går att skriva ut vilket motiv som helst. Vi hjälper ditt företag med att skriva ut ert eget motiv på tapet som sedan enkelt monteras på väggen. Det måste inte vara ett fotografi utan du kan antingen själv göra en design eller så berättar du om dina idéer så tar vi fram en design baserad på dina önskemål.


Väggtexter

Att sätta upp en väggtext är ett enkelt sätt att dekorera eller informera. Det kan t ex vara ert företags slogan, logotype eller ett motto ni jobbar efter. Du kan sätta upp övertydliga texter på väggar eller dörrar som ingen kan missa t ex Toalett, Konferensrum, Städskrubb, Utgång, Kök, Matsal, Kaffemaskin, Kopiering, Serverrum etc. Texterna skrivs ut på folie som enkelt monteras på väggen och lika enkelt plockas ner. Folien finns i alla möjliga färger och varianter, så ingenting är omöjligt.

All dekor beställer ni antingen med montering eller så levererar vi dekoren och ni monterar själva.

Kom till oss med dina idéer så tar vi fram förslag som passar för just ert ändamål.
 • Tapetsering och smarta plastfickor på väggen i Tom Tits personalrum.

 • Frostning av glasparti och folielogotyp på receptionsdisk.

 • Frostning av glasparti.

 • Printad specialdesignad tapet.

 • Helfoliering av målvaktshjälm med printad folie.

 • Printad folie på täckt släp.

 • Foliering av klubbhhuvudet på en Driver.

 • One Way Visionfolie på fönster till en loge i AXA Sports Center.

Se alla bilder i galleriet